Samtalesalon

Dialog, der fremmer din trivsel

Samtalesaloner er opbygget omkring et faktuelt oplæg af mig, en lille anretning, en hyggelig atmosfære, respektfuldhed, fortrolighed, vidensdeling, grin, evt. gråd og helt bestemt latter. 

Mit mål er, at du går hjem max. inspireret og med ro og glæde i din sjæl.

Samtalesalonerne holdes hos dig privat – eller på “lukket” café med min. 12 deltagere. Jeg har samarbejdsaftaler med lokale cafeer. 

Emner for samtalesalon kan være

Dialog & dilemma

Livet kan bestå af flere forskellige udfordringer og dilemmaer. Fælles for dem er, at de kan udredes med dialog og input fra andre. Samtalesalonen er stedet hvor intet dilemma er for stort eller småt – alle fortjener en samtale.

Faglighed & viden

Alle samtalesaloner bygger på et fagligt oplæg, der bibringer dig viden om det aktuelle tema for samtalesalonen. For faglighed skaber brugbar viden, som du kan benytte efter en salon.

Netværk & nyheder

Samtalesalonen er tænkt som et sted, du kan danne netværk og få viden. Den nyeste viden indenfor trivsel, seksualitet og livet i al almindelighed. Jeg formidler det hele med glæde og gejst.

Sådan foregår en samtalesalon

En samtalesalon kan afholdes hos dig privat, i din virksomhed eller som et lukket arrangement på fx. en café. 

Du kan selv forelå et emne til en salon, der ligger inden for de områder, jeg brænder for at tale om, nemlig leg, livsglæde, lethed, livets store og små udfordringer, sex og seksualitet – og alt derimellem. 

Du kan også vælge et at de emner, jeg har præsenteret her på siden. 

Ønsker du at deltage i – eller medarrangere en samtalesalon, så kontakt mig for en dialog om indhold, varighed og pris. 

Du betaler fuldt beløb, hvis du udebliver fra arrangementet eller melder fra indenfor 2 timer af vores mødetid.